Blendiin esiintymään? Hae 10.6. mennessä!

 

Upouusi Blendi-klubi kokoaa yhteen neljä 15 minuutin teatteriesitystä tai jotain muuta kutkuttavaa kuten stand-upia, lavarunoutta tai...

 

Tule kokeilemaan uutta tuotantoa elävän yleisön edessä tai mainostamaan jo valmista esitystä tarjoamalla siitä maistiaisen. Blendissä voi nauttia monenlaisesta luovuudesta yhden illan aikana.

 

Yleisö saa nähdä neljässä tilassa esitykset valitsemassaan järjestyksessä livemusiikin siivittämänä. Järjestys vaihtelee ihmisten omista valinnoista riippuen, siksi kokemus on jokaiselle vähän erilainen.

 

Hae soloesiintyjänä tai työryhmänä. Illassa on käytössä kevyt ääni- ja valotekniikka. Esiintymiskorvaus on 400 euroa per ryhmä ja esitys esitetään yhteensä neljä kertaa illan aikana. Blendit ovat auki yleisölle 19-22 ja esiintymiset ovat 19.30-21.00 välissä. Blendejä nähdään kerran kuussa Botta Eventissä Helsingissä ja artistihaku on auki elokuun ja syyskuun Blendeihin. Jokaisella Blendillä on esityksiä yhteen sitova teema, jota voi tulkita vapaasti.

 

Syksyn Blendit:

11.8. klo 19 / Kipinä

15.9. klo 19 / Kaipuu

13.10. klo 19 / Käänne

10.11. klo 19 / Kuvaus

 

Omalaatuinen Blendi on saanut inspiraationsa, sekä Buenos Airesin Microteatrosta että Lontoon Scratch Nighteista, jotka ovat teatterintekijöiden kohtaamispaikkoja ja yleisölle helposti lähestyttävää teatteria. Tapahtuma- ja teatterialaa koetelleiden rajoitusten takia haluamme olla luomassa konseptia, jossa tehdään live-esiintymisiä kevyesti. Uskomme, että tarvitsemme toisiamme ja tarvitsemme mahdollisuuksia päästä sekä tekemään, että nauttimaan toisen ihmisen luovuuden parantavasta ja inspiroivasta vaikutuksesta. Siksi Blendi!

 

Lähetä 10.6. klo 16 mennessä alla oleva hakemus. Vastaamme 24.6. mennessä kaikille hakijoille.

READ IN ENGLISH 

Hae Blendiin esiintymään
Mihin Blendiin haet? / Which Blendi are you applying for?

Kiitos paljon! Hakemuksesi on vastaanotettu!

Open call info in English

 

Blendi-klubi brings together four different shows every month. They can be anything from theatre to stand-up. You can try out new material or perform something from an existing show. The audience can move around in four different spaces and watch all the shows in the order of their choosing.

 

There is basic light and sound tech available. The fee is 400 euros per group and the shows are performed four times during the night. The artist call for August and September is open until 10th June.

 

The themes for those nights are August 11.8. Spark and September 15.9. Yearning. The themes are a glue to hold the shows together but they can be interpreted freely. They are held in Botta Events in Helsinki.

 

Apply by 10.6 (4pm). We will let know of the decision to all applicants by 24th of June.